HTML

gambini

Friss topikok

  • Mézes: Kedves András! Sajnálom, hogy kizártak. De ez a blog már halott. Nekrológot írhatsz,ha gondolod. ... (2008.08.26. 18:39) MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET?
  • BlackSheep89: Én is ránéztem. Tényleg van egy kis hatása. :-) (2008.07.22. 12:19) Blogajánló
  • Lola: hm... Én láttam szentem. Kibaszott jó film.!!! (2007.07.01. 20:57) 23
  • bodzasfanta: Na tudom, hogy nem válaszoltam. Bocs. Meg inkább itt írok, hogy gyűljenek a kommentek :P Nem tudom... (2007.05.30. 22:45) Jimi a mikulás
  • bodzasfanta: Örülök, hogy újra aktív vagy!! :-) (2007.05.23. 18:50) Bicikli, police, szuszogás, fákk

Linkblog

Az élet értelme

2007.04.17. 22:36 Gambini

 

 Szné, negyvenkilenc éves Karancslapujtő egyetlen matematika-fizika szakos tanárnőjének kertes házában megjelentek a patkányok. Szné, mivel ő volt az értelmiség egyik képviselője a faluban, tudta, hogy nem vallhat szégyent: a patkányoknak pusztulnia kell, gyorsan. Mi, úgynevezett átlagos emberek, akik nem születünk és életünk rögös útján sem tudjuk elérni azt, hogy egy  felső klikk tagjai legyünk, egy olyan felső klikké, melynek szavai és tettei meghatározzák egy falu jelenét és jövőjét, hogyan védekeznénk a rágcsálók ellen? Ugye, ugye…ragasztó, méreg esetleg rugós csapda, eddig terjed szegényes fantáziánk. Szné azonban tudta, hogy példát kell statuálnia s meg kell mutatnia miért ő az, aki: nem mérget, hanem egy marék napraforgót, három szelet kenyeret és egy kis rizibizit (ami még ebédről maradt)tett ki a kert közepére s szalmakalappal a fején, légpuskával a kezében várt csendben a kerítésmelletti diófa alatt.

Szólj hozzá!

Címkék: azéletértelme

A bejegyzés trackback címe:

https://montt.blog.hu/api/trackback/id/tr9660019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása