HTML

gambini

Friss topikok

  • Mézes: Kedves András! Sajnálom, hogy kizártak. De ez a blog már halott. Nekrológot írhatsz,ha gondolod. ... (2008.08.26. 18:39) MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET?
  • BlackSheep89: Én is ránéztem. Tényleg van egy kis hatása. :-) (2008.07.22. 12:19) Blogajánló
  • Lola: hm... Én láttam szentem. Kibaszott jó film.!!! (2007.07.01. 20:57) 23
  • bodzasfanta: Na tudom, hogy nem válaszoltam. Bocs. Meg inkább itt írok, hogy gyűljenek a kommentek :P Nem tudom... (2007.05.30. 22:45) Jimi a mikulás
  • bodzasfanta: Örülök, hogy újra aktív vagy!! :-) (2007.05.23. 18:50) Bicikli, police, szuszogás, fákk

Linkblog

"Orrtörés és bordarepedés a kapitányságon" -index

2007.04.21. 12:08 Gambini

Tucatnyi rendőr súlyosan bántalmazott egy megbilincselt őrizetest a X. kerületi kapitányságon az őszi zavargások idején. A Magyarországon élő perui állampolgárra rátörték háza kapuját, és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsították. Az ellene folytatott nyomozás azóta bűncselekmény hiányában megszűnt, térfigyelő kamerák és egyéb felvételek bizonyították a perui ártatlanságát. A kapitányságon összevert férfi az ügyészségi szembesítésen egyértelműen felismerte egyik bántalmazóját. Jogvédő szervezetek számos hasonló ügyről tudnak.

 

Ángel Mendoza, 35 éves perui állampolgár tizennyolc éve él Magyarországon, magyar felesége van és három gyereke. Az Erzsébet körút és a Wesselényi utca sarkán álló bérházban lakott, amelynek szeptember 20-án az esti órákban egy csapat rohamrendőr betörte a kapuját. A rohamrendőrök a házban fogták el Mendozát és egy szintén ott lakó tizennégy éves fiút, akik valamivel korábban még a kapualjban bámészkodva figyelték a nagykörúton közeledő rendőrsorfalat.

 

Korábban az őszi zavargásokról Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitány többször is azt nyilatkozta, hogy a rendőrök szabályosan intézkedtek, nem bántottak senkit.

forrás: index

 

A liberalizmus az egyenlő szabadság gondolatát helye­zi a középpontba. A liberálisok meggyőződése, hogy az emberek szabad­ságát nem korlátozhatják a velük született vagy a magánszférába tartozó különbségek. A liberalizmus mint politikai eszme elsősorban az individualizmust, az emberi jogokat, a demokráciát, valamint a szabad versenyes kapitalizmust hirdeti.

forrás: magyar virtuális enciklopédia

 

A Díszpolgári címek átadása után Budapestért díjakat nyújtott át Demszky Gábor 25, a fővárosért sokat tevő embernek, köztük Gergényi Péternek.

Gergényi köszöni a kitüntetést.

forrás: nethírlap

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: idézet police

A bejegyzés trackback címe:

https://montt.blog.hu/api/trackback/id/tr8361598

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: fish farming tanks In india 2019.01.13. 21:46:05

Két különleges fából vaskatona - Élmény Nektek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása