HTML

gambini

Friss topikok

  • Mézes: Kedves András! Sajnálom, hogy kizártak. De ez a blog már halott. Nekrológot írhatsz,ha gondolod. ... (2008.08.26. 18:39) MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET?
  • BlackSheep89: Én is ránéztem. Tényleg van egy kis hatása. :-) (2008.07.22. 12:19) Blogajánló
  • Lola: hm... Én láttam szentem. Kibaszott jó film.!!! (2007.07.01. 20:57) 23
  • bodzasfanta: Na tudom, hogy nem válaszoltam. Bocs. Meg inkább itt írok, hogy gyűljenek a kommentek :P Nem tudom... (2007.05.30. 22:45) Jimi a mikulás
  • bodzasfanta: Örülök, hogy újra aktív vagy!! :-) (2007.05.23. 18:50) Bicikli, police, szuszogás, fákk

Linkblog

Daazo

2007.04.15. 15:59 Gambini

 

Anno a Duna tv-n futott egy sorozat, ahol magyar és nemzetközi kisfilmeket mutattak be. Volt egy olyan rész, amikor az uniós országok legnevesebb rendezői (minden országból egy) ötperces filmbe sűrítették mondavalójukat Európáról. A Visions of Europe (merthogy ez volt a neve az összeállításnak) magyar résztvevője Tarr Béla volt. Számomra minden Tarr Béla film döbbenetes, ezt itt most nem kívánom részletezni, amire ki szeretnék lyukadni azaz, hogy hétvégi webes szörfölésem közben rátaláltam egy igazán értékes honlapra a www.daazo.com –ra.

 

Másfél éves fejlesztés után elindult a Dazoo.com - European Short Film Centre kisfilmes videómegosztó honlap, amely a szerkesztők szándékai szerint hamarosan az európai rövidfilmek tárházává válik. Mint azt a Daazo egyik alapítója, Aprily Zoltán a filmhu-nak elmondta, bár a most aktivált honlap még csak béta-verziós, a 2-3 hónapos, élesített tesztidőszak alatt is várják a filmesek munkáit.

Forrás:  www.mmka.hu

 

A Visons of Europe filmjeit (még) nem lehet megtalálni, de van néhány amire emlékszem a dunáról,  pölö a Buffet With Two Windows.

Jó rövidfilmezést mindenkinek!

 

ps:most nézem, hogy cikkben szarul írták a hivatkozást, szóval, pontosan, így: http://www.daazo.com/

Szólj hozzá!

Címkék: internet daazo rövidfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://montt.blog.hu/api/trackback/id/tr9958906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása